Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
"Ziua in care imi rasfat nevasta"
Cu reteta asta am rasfatat multe, multe neveste la Paltinis. :))))
Aluatul este proaspat deci se lucreaza imediat.
Branza de burduf si de vaci se marunteste si se amesteca cu 4 galbenusuri.
Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.
Se taie in 16 bucati.
Pe fiecare bucata se pune la centru cate o jumatate de felie de bacon.
Se pune o lingurita cu varf de amestec de branza pe fiecare bucata.
Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.
Se face cate o taietura oblica pe fiecare pernuta si se pun intr-o tava tapeta cu hartie de copt.
Se ung cu galbenus de ou si se presara cu susan.
La fel se face si cu foaia a doua de aluat.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.
Cand sunt rumenite frumos sunt gata.
Se lasa la racit.
Sunt bune si calde.
Pofta Buna!
1
Se poate folosi si alta branza care va este pe plac.
2
Se poate face cantitatea jumatate sa iasa mai putine.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult